25-28 Feb
Publicerat den


Då har man spenderat några dagar hos min syster, det var mycket trevligt, lugnt och skönt. Det var bara vi och det är otroligt roligt när vi kan vara det ibland också.
Glad att jag har henne =)
På söndagen var jag också med mina kära vänner i Rävlyan, det var mycket trevligt! Vi ses inte lika ofta längre som vi gjorde innan jag flyttade. Så det var ett kärt återseende.
Idag körde min syster mig hem, vi handlade lite, låt mat sen åkte hon hem.
Jag hann göra en massa saker hemma. Dammsuga, Diska, Skura, dammtorka och sätta i hop mitt soffbord som syrran skickade med mig. känns hur bra som helst hemma nu! Inte mycket alls som fattas,  livet är skönt!

Man ska vara glad för det man har, och inte tänka på det man inte har. Man ska vara glad för den man är och vara stolt över det, för alla är unika och det blir vad man gör det till!

Blivit ovanligt positiv på sistone, det är rätt intressant. Kan vara skolan det beror på men tror det är otroligt mycket som spelar in.. Är så tacksam och lycklig för den person jag är, och för dom vänner jag har!
Även glad att jag har en sånn underbar pojkvän, SOM JAG SAKNAR VÄLDIGT MYCKET!
Men nu är det BARA 25 dagar kvar <3

Ha det så bra allesammans :) kram på er



Sportlov
Publicerat den

Då sitter man med en kopp kaffe ska snart äta frukost/lunch. Har betalat mina räkningar och upptäckte att man kommer få leva på nudlar den här månaden. Den känslan är nog bland dom mest kvävande känslor ever.
Men det får gå, jag är inte den som är den!

Idag ska jag umgås med Fredriks syster och familj =) Ska bli roligt och jätte mysigt. Kanske lite jobbigt eftersom inte Fredrik är med, men är glad att dom vill "ta hand om mig" när han är borta. Helt underbara människor!
Jag och Fredriks syster ska runt 18.00 på sminkparty vilket inte riktigt är min grej men kanske blir super roligt! Smink och mys med ett glatt gäng är bättre än att gräva ner mig i läxböckerna på en fredag kväll :)

Annars ser jag även fram emot söndagen då jag ska till KD och umgås med saknade vänner, det blir mys!

Mående: Jag mår rätt bra, känner lite stress, saknad och frustration över pengarna och att fredrik inte är här. Men jag överlever! Nu är det ju sportlov också, en chans att få slappna av lite. Men inte så lätt när man ska läsa 30 sidor ur tre skolböcker. Jaja men det går bra det också!

Ha en trevlig helg mina vänner <3




Saknar mitt hjärta! LOVE U <3



22 Februari 2012
Publicerat den



Och även denna kväll gick vägen! Awesome! Synd att det var lite få som tittade! Men är sjukt nöjd.

Hade även en super bra friluftsdag! IDAG! Så har varit så gott som ute hela dagen! Är smått frusen nu!

Ha en fin kväll vänner!



Orken finns inte
Publicerat den

Jag blir så trött..

Sitter här lagomt panikslagen!
För att jag känner att jag inte räcker till, att jag inte orkar allt jag brukade.
Att jag inte har lika mycket tid över som jag borde, eller vill ha.
Att jag inte alltid kan hålla på och anpassa mig efter andra hela tiden, och ta en smäll varje gång jag inte orkar eller säger i från. Folk kan lika gärna komma hem till mig om dom vill träffa mig och saknar mig.
Får då och då (skäll) för att jag aldrig hör av mig, att jag aldrig hälsar på.. Men vadå, jag kan inte hela tiden hålla koll och komma ihåg varje dag dom jag ska höra av mig till och inte. Samma sak där, ni kan höra av er, ni kan ringa, ni kan besöka mig!!
Blir så ledsen, för är bara en person, jag har inte åtta armar som en bläckfisk.. Jag har inte alltid tid längre, nu när jag börjat studera och flyttat.
Har heller inte den ekonomin som jag önskar mig, jag har inte råd att jämt behöva vara den som åker in till bl.a Karlstad för att hälsa på. Det är jätte jobbigt!
Nu tänker jag bl.a min kära syster som inte vill ta sig tid att hälsa på mig ibland, och när jag säger att jag inte orkar komma så blir hon besviken. Ja men det köper jag, jag förstår att hon saknar mig och vill träffa mig. Men hon kan lika gärna ta bilen som har körkort och bättre ställt, och hälsa på mig.

Jag får panik, jag kan inte alltid anpassa mig efter andra, jag är mänsklig och har ibland inte orken ens! Är sjukt trött om dagarna, kvällarna. Tiden rinner iväg.. Jag har läxor som behövs göras också.

Behövde skriva av mig lite och få ur mig lite.
För jag blir så ledsen, jag blir så trött. Att det ALLTID måste vara jag som tar initiativ till att ses, eller att höra av mig, samt åka någonstans.

Jag älskar mina vänner, jag älskar min familj!  Men jag är inte mer än mänsklig!




Ventilation
Publicerat den

Hejsan gott folk!

Har börjat skriva skriva ner positiva saker och känslor i en bok. Har hört att det är bra, att inte alltid lägga så mycket energi på att skriva ner negativa/jobbiga saker.
Kanske i slutändan blir en positivare person vem vet =)

Detta är dag 3 från älskling, det är jobbigt men hanterbart! Hoppas det går fort som alla säger.
Det är rätt jobbigt när man är såpass nykär och varit tillsammans nästan varje dag i 2 månader. Man får värsta chocken, och rädslan för att vara ensam knackar på!

Har klassen i allafall och skolan att tänka på, och lägga ner energi på.
Och poien samt mina underbara vänner som finns i vått och torrt! <3

Smekmånadsfasen i klassen blev offeciellt över i går på alla hjärtans dag. ( Va passande!?!)
Blev lite bråk och ett himla stå hej, jag med min kärleksfullhet och blindhet såg så klart förbi det där. Och tänkte att - det kommer aldrig hända i vår klass. Men ack så fel jag hade. Så det var tungt i går, och även idag när klassen samlades och pratade (med lärarna)
Tänker inte gå in specifikt på vad som hände, men sjukt barnsligt var det i allafall..

Nåväl! Idag på skolan har vi planerat lite mer inför våran friluftsdag som vi ska ha den 22 feb, vilket är snart. Och ooj va stimmigt det blir i klassrummet ... Phuu...


Nu ligger jag hemma och lyssnar på musik, tänkte skriva lite i känsloboken, kanske läsa lite grann, för där är jag lite efter =) Men det får man va, det drabbar ju ingen än mig själv! Så jaja..

Ha en fin kväll vänner <3 
[Fin bild från Insparken]





Mitt hjärta
Publicerat den

Ja, i natt kl 02.25 vinkade jag av min älskling som nu åkt till Gotland i 6 veckor. Uh när man såg tårarna i hans ögon och när man såg bussen lämna stationen då brast det :( Uh när man är nykär och när man inte får se honom på hela 6 veckor då svider det!
Det finns ingen person som fått mig att känna mig så speciell som du Fredrik! Du ger mig trygghet, glädje och tonvis med kärlek!
Du anar inte vad du betyder för mig, så fort jag kysser dig får jag fjärillar i magen som aldrig förr..
Ja jag är  KÄR! Stört förälskad i dig <3
Kommer sakna dig så himla mycket, idag är hela jag nere... Orkar knappt lyfta ett finger. Tänker bara på dig!

Om 40 minuter ungefär så är det volleyboll på skolan i allafall, får se om man piggnar till lite då!


JAG ÄLSKAR MIN FREDRIK SJÖLUND JACOBSSON, DU ÄR SÅ UNDERBAR <3




Torsdag
Publicerat den




Haft en bra vecka i skolan som vanligt.

Haft ett himla krångel med legitimation förra veckan som till slut löste sig bra...
Och det fick jag äntligen hämta ut idag och även min kära skolbok! Som jag nu ligger lite efter i.
Det är väl vad som varit jobbigt!

Eller ja, på söndagnatt åker min älskade pojkvän till Gotland i 6 veckor på praktik. Mindre roligt :(
Inte roligt alls för att vara ärlig, så nu i helgen ska vi ha lite extra mys med bio och middag. För att samtidigt fira alla hjärtans dag som vi inte ens kan fira med varandra :( + den 13 har vi varit tillsammans i 2 månader.
Snyft! Kommer sakna honom super mycket min sötnöt.

Men är super glad för hans skull och hoppas han kommer få det trevligt :)

Nu sitter jag och dricker lite gott röd vin som jag rekomenderar till er vin älskare. Drostdy-hof =) Hur gott som helst.

Och väntar på hjärtat som kommer om en stund :)

Ha en trevlig helg allesammans, tro mig ni kommer höra mer av mig dessa veckor =)