Today...
Publicerat den

Nej shit va trött man börjar bli på att gå hemma nu! Från att ha gått på folkhögskola i två år och varit som en enda stor familj i skolan, till att flytta till annan stad utan jobb och utan vänner! Väldigt tröttsamt måste jag säga!
Det gör mig dock rätt sugen på att plugga igen, kanske någon friluftslivskurs eller vad som helst =)
Man kan aldrig lära sig för mycket :D
--------------------------------------------------------------------------------------
Idag har vi fått paket på posten med Tredje säsongen av The walking dead, Andra säsongen av Lilla huset på prärien (till mig såklart) och Fredriks efterlängtade spel Beyond - Two souls! Det var roligt så ikväll spelade vi lite!

--------------------------------------------------------------------
 
 
Peace!
 



...
Publicerat den

Hej!
Idag har jag inte alls varit på humör, allting har känts fel, känts dåligt!
Vet inte alls varför, men man har bara inte känt sig varken behövd av någon eller känt sig hemma här i Getinge.
Det har bara gått en månad och det vet jag! Därför känns det desto löjligare att man känner så här..
Man vill ju ge det en chans menar jag =)
Så jag ska försöka rycka upp mig, och jag vet att det kommer kännas mycket bättre när man fått ett jobb, en sysselsättning och även kanske lärt känna lite människor. DÅ kommer jag trivas och DÅ kommer jag må bättre.
Just nu lever man bara på sin sambo och kämpar för att inte deppa ihop totalt!

MEN jag är super stolt över min älskling, han kämpar på som ett djur med det nya jobbet. Han är helt fantastisk och den mest godhjärtade människan i världen! DU är mitt allt och tack för att jag får vara din <3

Ha en trevlig helg!



spänd?
Publicerat den

Varsågod Sara...

Läs så ögonen blöder. ..

Eller nej föresten.. du får vänta tills i mörrn.. pöss



Måndag igen
Publicerat den

Hej på er!
Tre veckor har snart gått sen vi flyttade och inget jobb har man fått. Har sökt en hel del men inga svar.
Lite tråkigt när man får sitta hemma hela dagarna.
 
Idag har jag diskat, dammsugit och bytt sängkläder ^^ Det gäller att hålla igång så man inte säckar ihop.
 
När löningen kommer ska vi ta en tur till Ullared, det ser jag mycket fram emot så får vi se vad man mer kan hitta på. Det är ju mycket lättare när man har lite pengar att röra sig med, just nu kan man inte ens ta sig någonstans.
Så fort jag fyllt på busskortet ska jag även ta mig till arbetsförmedlingen så dom inte skriver ut mig.. Vore inte allt för roligt! Trotts att dom inte direkt är till någon större hjälp.
 

Snart vill man även komma igång med träningen, åtminstonde komma ut på promenader några gånger i veckan. Jag går hela dagarna och skäms när jag ser mig i spegeln, utan att göra någonting åt saken! Så nu är det dags att ta tag i sitt liv på riktigt, bli den man vill vara och börja leva! :)

Ha det bäst! Peace



Två veckor
Publicerat den

I morgon har två veckor gått sedan vi kom till Getinge.
Jag kan inte riktigt beskriva hur det känns, typ kul, men tomt, ledsamt men spännande! Olika känslor på samma gång...
Varje dag kollar jag efter jobb, saker man kanske kan hitta på eller ställen där man kan träffa människor!
Det lustiga är att när vi bodde i Kristinehamn så umgicks vi inte överdrivet mycket med vänner heller. Man bodde 4-5 mil från Karlstad och det tyckte man var ett långt jobbigt avstånd emellan då!
Men NU, när vi bor en himla massa mil i från Värmland så känns det värre. Vet inte om det beror på just avståndet, men det är väl att man inte "bara" kan åka och hälsa på någon längre. Det känns mer än vad man trodde.
De vänner man väl umgicks mer med, de är saknade! Helt klart!

Men samtidigt är jag väldigt glad att vi flyttade, kom ifrån det elände som fanns runt om. Nu kan vi fokusera på oss själva och vårt egna liv. MEN nu i börjar när man inte känner typ en jäkel då är det otroligt tufft och svårt att hålla tårarna borta.

Älskar min underbara Fredrik och jag är så stolt över honom. Han sliter stenhårt på sitt nya jobb. Och här sitter jag hemma och kan inte göra ett dugg. Men det kommer bättre tider och det vet jag. Detta nya liv har bara börjat och jag ser fram emot vad de har att erbjuda!

Har dock en god nyhet (för min egen del).
Jag har fått kontakt med en person som har samma intressen som mig (eldkonst/cirkus) Så nu behöver jag inte oroa mig för att tappa motivationen helt, samt äntligen få umgås med lite flummigt härligt folk! Får se hur det går med allt..

Tack för mig gott folk! Ha det bäst!

P.s I MORGON kommer äntligen våra soffor, så vi slipper sitta mer på stolar i vardagsrummet. Awesome! <3 Peace!



Flyttad och klar!
Publicerat den

Jag kan nu meddela att vi flyttat till Halland äntligen, så nu slipper man tänka mer på det. Nu har man dock annat att tänka på i stället, som att hitta ett jobb, komma ut, träffa nya människor osv.. osv...
Jag känner mig sjukt sliten i kroppen och är inte jätte pigg på någonting, men hoppas det kommer lite motivation och ork snart! Man behöver säkert bara landa!
Det sista man vill är att bli deprimerad, gå in i väggen och sluta fungera som människa.. Jag är bättre än så och det vet jag :)
 
Lägenheten är i ordning, det som fattas nu är en soffa! Så än så länge (i 8 dagar) har vi fått sitta på stolar vid tvn.. Kan säga man har ont så det räcker för hela året.. Men på Tisdag kommer äntligen våra nya fina soffor!
Då börjar man säkert trivas lite bättre..
Och när man fått busskort och kan åka runt och kolla runt :D
 
Som jag lovat folk så kommer bilderna inte förens sofforna har kommit, känns bäst så! Ni måste ju få se en hel lägenhet :)
 
Ha det bäst allesammans!