GRATTIS!!!!
Publicerat den




Bröllop
Publicerat den

Ja i fredags var man på bröllop. Otroligt vackert!
Det var en barndomskamrat som gifte sig och det var helt sagolikt.
Så fick man träffa så många gamla vänner och bekanta ;)

Det kändes lite när man tänkte efter: Jahapp det var första barndomskamraten som gifte sig, är man verkligen så gammal nu? Sen kändes det inte bättre när personen i fråga är yngre än vad jag själv är. vart står man själv i livet?

Nej men man blev verkligen, VERKLIGEN sugen på ett eget bröllop! Och på att starta en familj inom en snar framtid <3
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sen people är det så att snart ska man på kryssning med käraste vännen Sara, inte alls lång tid kvar nu! 15 dagar to be correct. Så man börjar allt få lite nerver :)

NÄ det var lite från mig, ha det så bra!




Do u know me?
Publicerat den

Hah, idag, bara för skojs skull så gjorde jag och min fina vän Sara ett litet "test" på hur mycket vi egentligen känner varandra. Vi har nu känt varandra i ca 14 år och det är rätt länge.
Vi gav varandra 10 frågor var om varandras liv. Hon klarade 8 av 10, och jag 4,5 av 10.
Såatte ja, hon känner mig rätt bra =) Vad gäller mig så skyller jag på att minnet är kort =) hehe

Den fröken och jag har upplevt sjukt mycket tillsammans, klarat oss genom jobbiga men även massa roliga saker! Och vi håller fortfarande ihop!

Det är verkligen roligt när man har en kär vän som man håller kontakten med, trotts att vi inte ses så ofta. Det är så det ska va!

När jag och Sara pratar minnen, så skrattar hon mest åt mig och vad jag har åstadkommit och det är en del elände hehe som att gå in i speglar, låsa ut mig, rasera sängar, ramla ned i sjön och mycket, mycket mer.

Det är fint att ha en vän man kan bara stri med, i timmar utan egentligen en anledning! Man kan sitta tyst i flera minuter och det gör ingenting. Tack Sara för att du är min vän!